Selecció de personal

Selecció de personal per a la llar. Cuidadores i cuidadors.

Qui són les cuidadores i cuidadors de Granma?

Les cuidadores que oferim a Granma són persones amb clara vocació humana. 
El 99% de la borsa de treball la componen dones, que la majoria, d'ençà que han arribat al nostre país, han cuidat incansablement dels nostres pares i avis. 
Tenen àmplia experiència amb cures simples, com ferides superficials o nafres per pressió. 
Saben prendre constants vitals i administrar medicació oral i insulina. 
Són persones alegres, ja que aquesta feina així ho demana. Però també cal  deixar espai a les persones, no estar massa a sobre.
I sobretot, són persones que posaríem a cuidar a la nostra pròpia família. 

 


El procés de selecció.

Cada setmana arriben una mitja de quinze currículums nous. Quinze oportunitats de treball, quinze persones que es volen apuntar a la nostra borsa de treball. Però no els quinze es quedaran a treballar amb nosaltres, ja que no tothom vol fer aquesta feina. Molts la necessiten, molts creuen que la volen, però la majoria no tenen el punt especial que et fa apte per cuidar d'algú vulnerable. La feina de Granma és trobar les cuidadores que sí tenen aquest carisma.

Passen una primera entrevista, on es puntuen els coneixements bàsics d'atenció domiciliària, i es valoren aspectes personals i professionals i es comprova la seva vida laboral

Passen una segona entrevista quan tenim una oferta de feina en ferm; una família que necessita un perfil concret. Busquem d'entre les candidates de la nostra borsa de treball la cuidadora que millor encaixa amb el que necessita el nostre client. En aquesta entrevista aprofundim en punts més concrets que afecten el dia a dia del nostre client, com les cures concretes que cal fer-li, el caràcter, aficions en comú, religió... Busquem punts comuns, sobretot en treballadors interns, perquè la convivència sigui agradable

 


Primera presa de contacte entre la família i la cuidadora.

Un cop a Granma hem fet la preselecció, citem a la família a les oficines perquè coneixeu les cuidadores que us proposem per començar a treballar a casa vostra.
Se'ls hi ha una petita entrevista, on es repassen aspectes professionals i personals perquè pugueu valorar si hi ha haver bona entesa amb la treballadora abans de contractar-la.

Considerem de màxima importància aquest pas. El feeling entre persones, la bona entesa és quelcom que se sent, que flota a l'ambient. Sobre la professionalitat de les treballadores no hi ha marge, ja que totes les opcions que donem són vàlides; però és molt important caure's bé, sobretot quan es tracta de contractar una treballadora interna. 

Quan us decidiu per quina cuidadora us decanteu, se li comunica i se li fa passar al despatx, on es començarà amb els tràmits laborals. 

 


Gestió laboral. Contracte i alta a la Seguretat Social.

Mentre la família acabeu de parlar amb la cuidadora i detallar com és la feina a casa vostra, confeccionem el contracte de treball i donem d'alta a la treballadora a la Seguretat Social, perquè comenci a treballar amb totes les garanties. 

I aquí no acaba tot, només comença. La cuidadora comença a treballar, però a Granma no us deixem sols. Sempre ens teniu al vostre costat amb el servei Granma Plus