Cuidadores professionals

La seva felicitat, la teva tranquil·litat

Com a casa no estem enlloc i per a les persones grans això no hauria de ser una excepció. Des de Granma volem ajudar-les a viure de la manera més còmoda i segura possible sense sortir del seu lloc de confort.


Ens adaptem a les necessitats de cada persona oferint opcions personalitzades per a la seva atenció. Tant si busques una cuidadora a temps complet com si busques ajuda per hores concretes, a Granma tenim el que necessites. Gràcies a la nostra xarxa de cuidadores et podem oferir un servei personalitzat i de qualitat que s'adapti 100% a la vostra situació. Tu només has d’escollir, nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

• Interna 24 hores: Les cuidadores internes garanteixen una cobertura integral en la cura de persones grans. La interna 24 hores és una persona exclusiva que passa dia i nit atenent a la persona dependent.


• Per hores: Els cuidadors per hores s’encarreguen de la cura de les persones dins d'una franja horària concreta personalitzada per cada persona. 100% pactada i adaptada a les teves necessitats.