Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Rutlla 45 – 17002 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

2018_04

Trencant els estereotips de la Tercera Edat

La paraula vellesa, sovint, porta implícita una connotació negativa, ja que s’associa al final de la vida, a problemes de salut i a fragilitat.

Un dels grans problemes als quals s’enfronta la vellesa actualment és de caràcter social: la construcció que es fa sobre una persona d’edat avançada a partir d’estereotips, destacant les connotacions negatives per sobre de  les positives. Això fa que la societat actual adopti un sentiment de rebuig a l’acció de fer-se gran i, en conseqüència, a la gent de la Tercera Edat.

Per tal de canviar aquesta concepció hem de mostrar que fer-se gran també té avantatges: tenir temps per un mateix, per viatjar, per estar amb els nostres, etc. Ser una persona gran implica que hi ha hagut l’oportunitat de créixer, d’experimentar, de conèixer i, en definitiva, de viure.

 “Ningú és vell només perquè va néixer fa molt de temps o jove perquè va néixer fa poc. Som vells o joves en funció de com entenem el món, de la disponibilitat amb la qual ens dediquem curiosos al saber” (Paulo Freire, 1921-1997). Aquesta cita diu clarament que l’edat tan sols és un nombre i que les ganes de viure i els anys viscuts no van de la mà.

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.