Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Treballadors de la llar

GranmaCuidadora02web

Actualment, es visualitza un escenari social i sanitari que, si bé no és nou, adquireix ara proporcions rellevants: l’envelliment de la població, la situació del pacient crònic, l’acompanyament en la convalescència, un tipus de pacient ubicat al seu domicili i que necessita ser atès i assistit humanament i sanitàriament… Aquesta situació afecta un ventall ampli de persones i el seu entorn familiar i social.

L’atenció d’aquest tipus de pacient ha recaigut tradicionalment sobre els seus familiars. Un pes que incideix en severes dificultats d’organització domèstica i de conciliació amb la vida laboral. És així com ha anat emergint la figura del cuidador no familiar i  professional. Per tal de conciliar les dificultats familiars que es troben moltes famílies que tenen a algun membre necessitat de cures en les seves activitats diàries, a Granma posem a disposició la nostra borsa de treball, la seva experiència i els seus valors per trobar el treballador adient.

Un cuidador aporta tot un seguit de beneficis a la persona a cuidar i als que l’envolten. Per citar algun d’aquests: evita el trauma a les persones grans de canviar casa seva per una residència; alt nivell d’atenció personalitzada;  manteniment del nivell cognitiu gràcies a l’absència de ràtios que hi ha a les residències geriàtriques degut a les retallades econòmiques; cost mensual molt assequible.

En definitiva, tant per la salut i estat d’ànim de la persona a cuidar, com per les nostres butxaques, la millor elecció és el cuidador.