Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Qui som

logo

GRANMA és l’empresa especialitzada en la selecció de Treballadors de la Llar i Cuidadors. Treballem a la ciutat de Girona i les seves poblacions més properes. El nostre objectiu és proporcionar-li el cuidador més indicat per a cobrir les diferents necessitats de la gent gran.

L’NPC©. Treballem des d’una perspectiva multidimensional: l’NPC© (Necessitats, Preferències i Compatibilitat).Moltes famílies es troben amb la difícil tasca d’escollir un treballador eficaç, adient, amb bon caràcter, honest…

A GRANMA fem tota aquesta feina tan delicada per vostè i per a vostè.

Analitzem detingudament les necessitats de la família en comú i les necessitats de la persona a cuidar. No és el mateix el perfil d’un cuidador per a persones amb demència que el perfil d’un cuidador per a persones amb movilitat reduida; i això a GRANMA ho sabem.

Les preferències de la família també són molt importants per a GRANMA. És cert que en la societat on vivim no es pot discriminar per raons de sexe a cap treballador, tot i que quan es tracta de tindre cura d’una persona gran, deixem que la família esculli el sexe del treballador per raons de pudor.

Per acabar, treballem la compatibilitat entre caràcters de la persona a cuidar i el cuidador. Les característiques personals són molt importants a l’hora d’establir una relació laboral.