Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

2019_09_19

Onades de calor: Consells de precaució en la tercera edat

Amb l’arribada de l’estiu les temperatures a l’exterior augmenten de forma considerable. De fet, cada any patim onades de calor més fortes i més seguides, i això representa un perill per tota la població, però sobretot pels més grans.

És molt important ser conscients d’aquests riscos i saber com protegir-nos en tot moment per tal d’evitar incidents i és per això que des de Granma avui us compartim algunes mesures per tal de resguardar-nos de les onades de calor:

  • Protegir la casa de les altes temperatures: Durant el dia hem de baixar les persianes de les finestres on toca més el sol, i, durant la nit, hem d’intentar tenir el màxim de finestres obertes possible, per tal de ventilar l’habitatge.
  • Freqüentar llocs aclimatats: Si a casa no disposem d’aparells d’aclimatació, com serien els ventiladors o l’aire condicionat, hem d’intentar freqüentar llocs que sí que disposin d’aquests sistemes, ja siguin botigues, cinemes, bars, etc.
  • Hidratar-nos sovint: La hidratació és un dels aspectes més importants a l’hora de protegir-nos de la calor. És important que bebem sovint, encara que no tinguem set. Si sortim al carrer és recomanable endur-nos una ampolla d’aigua per tal d’hidratar-nos amb freqüència.
  • Evitar les hores puntes: Si volem sortir al carrer per qualsevol motiu, és important que evitem fer-ho en les hores puntes (de 12h a 16h), ja que és quan el sol es troba en el seu punt més alt i, per tant, quan representa una amenaça més gran pel nostre benestar.
  • Vestir roba lleugera, ampla i de colors clars: la roba de colors clars repela la llum, mentre que els colors foscos l’absorbeixen. És per això que hem d’intentar vestir-nos amb peces clares, que no absorbeixen la calor. La roba lleugera i ampla també ens proporciona una millor transpiració i afavoreix la reducció de la sensació de calor.

Aquests són algunes de les mesures de precaució contra els augments sobtats de temperatura que recomanem a les persones de la terera edat. Posa’t amb contacte amb Grama si necessites una major atenció!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.