Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Rutlla 45 – 17002 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

2017_12

Jocs de memòria per a persones de la tercera edat

Qui diu que una persona de la tercera edat no pot tenir una bona memòria? Doncs avui, amb el nostre article demostrarem que les coses no sempre són com nosaltres creiem.

Si tens a una persona gran a prop teu, tens la possibilitat de poder ajudar-la a millorar més la seva memòria posant en pràctica una diversitat de jocs que estan orientats per poder augmentar la seva agudesa i percepció, i a més a més poder gaudir d’un moment agradable amb ells.

  • Joc de memòria amb cartes:

Aquest simple joc que la majoria de nosaltres el coneix, és una manera beneficiària per poder exercitar la memòria. Com fer-ho? Doncs molt fàcil, col·loques totes les cartes cap per avall de manera que es figuri 4 files i 13 columnes. El primer que juga aixecarà dues cartes a l’atzar, si són les mateixes, les guardarà i continuarà jugant. En canvi si són diferents, haurà de col·locar-les de nou cap per avall i passarà el torn al següent jugador. La seva finalitat es basa en anar descobrint més i més cartes i d’aquesta manera els jugadors hauran de fer memòria i recordar en quin lloc de la graella es troben.

  • Simon diu:

Aquest joc consisteix en exercitar els reflexos i la memòria. Es tracta de posar-se de peu i realitzar qualsevol acció, com per exemple podria ser posar-se les mans al cap. Descrius l’acció realitzada però començant amb Simon diu. Per exemple “Simon diu que et posis les mans al cap”. Tot seguit els participants hauran d’anar imitant el que fas fins que descriguis el gest que estiguis fent sense dir abans Simon diu. És un joc que requereix que les persones grans recordin ràpidament els noms de les diferents parts del cos.

  • Posar nom a la melodia:

Tracte de posar diversos cançons que van ser populars ens els seus temps. Fer sonar un trosset d’una de les cançons. Els participants hauran d’anotar el nom de la cançó i l’artista. Realitzar el mateix procediment entre 10 i 15 cançons diferents. Gràcies aquest joc ajudaràs exercir i posar a prova la seva memòria a llarg termini.

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.