Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Rutlla 45 – 17002 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Cuidadors i Treballadors de la Llar a Girona. Especialistes en Treballadors Interns.


Granma

PERSONES GRANS

Cuidadors i cuidadores especialitzats en atendre a persones de la tercera edat.

¿EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

SELECCIÓ DE TREBALLADOR FAMILIAR

Et trobem el professional més adient a la teva situació. Proporcionem un treballador familiar amb formació, experiència i resident a la mateixa població que la persona a cuidar o la llar a atendre.

ALTA A LA SEGURETAT SOCIAL

Ens encarreguem de tots els tràmits amb l’Administració. Els nostres clients no tenen cap molèstia ni cap pèrdua de temps.

CONFECCIÓ DEL CONTRACTE A MIDA

A GRANMA confeccionem el contracte de treball a més de pactar entre la família i el treballador les tasques de forma detallada, a més dels seus corresponents horaris. S’afegeixen clàusules de confidencialitat i d’intimitat que afavoreixen la relació laboral entre la família i el treballador.

GRANMA PLUS: SERVEI DE SEGUIMENT DE LA RELACIÓ LABORAL

Durant tota la relació amb el treballador, GRANMA li ofereix el servei d’enviament de nòmines, resolució de dubtes, mediació i representació davant la Tresoreria de la Seguretat Social, càlcul de les vacances corresponents per any de servei i càlcul de la liquidació en cas de que finalitzi la relació laboral. Amb el servei Granma Plus, tot el relacionat amb el treballador queda resolt de forma eficaç.

CONEIX L’EMPRESA
CONEIX L’EMPRESA

GRANMA es va crear l’any 2013 unint dues passions: els Recursos Humans i la Dependència.
Ambdues experiències tan enriquidores com són poder donar feina a qui més la mereix i poder atendre a les persones que més ho necessiten van fer possible una forma de vida.

·

Amb la idea de donar el millor servei, GRANMA està a disposició de totes les famílies de Girona i rodalies, per tal de proporciona’ls-hi un Treballador de la Llar amb garanties, amb serietat, amb contracte, amb formació i experiència demostrable i per sobre de tot, amb honestedat.
Vetllem per evitar qualsevol molèstia als nostres clients i per fer-li’s la vida més fàcil, portant a terme tots els tràmits amb l’Administració.

·

Escollir GRANMA és escollir passió, experiència i excel·lència.