Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

2020_06

Consells per millorar el benestar emocional de les persones grans

La salut és l’estat complet de benestar físic, mental i social. Durant la vellesa, les emocions es converteixen en un motiu important per obtenir una bona qualitat de vida. A causa de la situació que estem vivint, encara s’incrementa més, ja que una bona salut mental ajuda a millorar la capacitat d’adaptació als canvis, així com a portar un estil de vida saludable i actiu.

 

Per tant, et volem donar alguns consells per millorar el benestar emocional:

 

  • És important tenir un estil de vida actiu, no només sortir a passejar o fer algun tipus d’activitat física sinó també realitzar tasques de la llar o participar en la societat, ja sigui relacionant-se amb altres persones, com participant en esdeveniments de la comunitat.
  • Tenir una actitud positiva, trobar un significat a la vida i conviure positivament amb les dificultats pròpies de l’edat. Per aconseguir això, hem d’estar en contacte amb el món que ens rodeja, i no abandonar-se. Cal mantenir contacte amb la família, amics, o a les notícies d’actualitat.
  • Proposar petits objectius i reptes que ens facin la rutina més agradable: menjar amb la família, fer un passeig cada dia, assumir alguna responsabilitat.
  • Mantenir una activitat mental freqüent: concentració, memòria, càlcul, entre d’altres. Una inactivitat mental contribueix al deteriorament mental de les persones grans.

 

En conclusió, per mantenir un bon benestar emocional durant la tercera edat, s’ha de tenir un paper actiu en les decisions que afecten un mateix, i compartir moments amb el nostre entorn. 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

3

Sorry, the comment form is closed at this time.