Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

2019_10

Com prevenir les malalties cardiovasculars en la gent gran

Les malalties cardiovasculars són aquelles que afecten el cor o els vasos sanguinis. Aquestes malalties afecten en gran majoria a la gent de la tercera edat, ja que solen venir donades per la deterioració dels teixits del cor i les artèries amb el pas dels anys. Avui des de Granma us portem uns quants consells per tal de prevenir aquest tipus de malaltia en la gent gran.

  • L’alimentació té un paper clau en la prevenció d’aquest tipus de malalties. És molt important que seguim una dieta variada i saludable. Es recomana incrementar el consum de fruites, verdures i llegums, i intentar reduir la ingesta de greixos d’origen animal i de sucres ràpids afegits. També hem d’intentar consumir més peix (blanc i blau) que carn, i potenciar l’ús d’oli d’oliva a l’hora de cuinar.
  • Abandonament d’hàbits no saludables com el tabac, l’alcohol o el sedentarisme. Aquests costums comporten problemes greus de salut a llarg termini, i, per tant, s’han d’evitar a tot cost.
  • Pràctica regular d’esport. L’exercici físic és una de les millors mesures de prevenció de qualsevol malaltia. Amb la pràctica d’esport enfortim el cos, que es torna més resistent al deteriorament. No és necessari fer esforços mot grans per mantenir-nos en forma, simplement amb sortir a caminar una hora al dia en fem més que suficient per mantenir-nos sans.
  • Reducció del consum de sal. Una de les causes principals de les malalties cardiovascular és la hipertensió. Aquesta pot venir donada per diferents factors, però un dels més importants és el consum excessiu de sal. Si reduïm la ingesta d’aquesta a la vegada reduïm la hipertensió, i, per tant, el risc de patir una malaltia cardiovascular.

Aquests són alguns dels consells per prevenir les malalties cardiovasculars. És molt important cuidar-nos per tal de viure una vida saludable i mantenir el nostre benestar!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.