Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

BO

Com evitar la desnutrició en la tercera edat

La desnutrició en la tercera edat cada vegada és més freqüent. No tot el món és conscient del perill que pot comportar aquesta malaltia i encara que sigui freqüent en persones de la tercera edat, a vegades no li donem la suficient atenció. Per això, avui us volem donar alguns consells per evitar-la.

 

  • Controlar el pes de manera periòdica; En el cas que la persona gran es trobi en una residència o centre de salut, les infermeres poden seguir un control de pes. En cas que visqui a casa seva, ho haurà de fer pel seu compte encara que els familiars el poden ajudar i recordar.

 

  • Fer purè d’aliments: En molts casos les persones de tercera edat tenen dificultat per mastegar o engolir aliments. Això pot arribar a desenvocar en una desnutrició perquè no rep l’alimentació adequada. Per això haurem de preparar puré amb aliments que tinguin tots els necessaris pel cos, hem de buscar una dieta equilibrada.

 

  • Controlar les calories ingerides: Hem de tenir en compte que el cos com més activitat física fem al llarg del dia més calories necessitem, ja que també en cremem més. Per això, com més mobilitat física tingui una persona de tercera edat més calories haurà d’ingerir.

 

  • Regular les porcions dels àpats: La manca de gana en les persones grans és força freqüent, per això és millor que mengin forces vegades al dia i les racions siguin petites. Sempre que mantinguem una dieta equilibrada.

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.