Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Avís legal

AVÍS LEGAL

 1. OBJECTE

El present avís legal regula l’ús i utilització del lloc web www.granma.cat, del qual és titular ELISABET RIBALTA CASTILLO (en endavant, EL PROPIETARI DE LA WEB).

La navegació pel lloc web del PROPIETARI DE LA WEB li atribueix la condició d’USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part d’EL PROPIETARI DE LA WEB, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari, a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà davant EL PROPIETARI DE LA WEB o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l’autoritzada està expressament prohibida, i pot EL PROPIETARI DE LA WEB denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

 

 1. IDENTIFICACIÓ

EL PROPIETARI DE LA WEB, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

 

 • La seva denominació social és: ELISABET RIBALTA CASTILLO
 • El seu CIF és: 41548630-G
 • El seu domicili social és a: C/ Pic de Peguera nº11 – Edifici Giroemprèn , despatx A1.12a – 17003 Girona (Girona)

 

 1. COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

 • Tel: +34 644 367 544
 • Mail: info@granma.cat

 

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i EL PROPIETARI DE LA WEB es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

 

 1. CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, EL PROPIETARI DE LA WEB pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ emplenament del corresponent formulari.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a EL PROPIETARI DE LA WEB i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’EL PROPIETARI DE LA WEB i a no emprar-los per, entre d’altres:

 1. a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
 2. b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics del PROPIETARI DE LA WEB o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals EL PROPIETARI DE LA WEB presta els seus serveis.
 3. c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics del PROPIETARI DE LA WEB o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
 4. d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del PROPIETARI DE LA WEB o de tercers.
 5. e) Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 6. f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 7. g) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany al PROPIETARI DE LA WEB, sense que puguin entendre cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat del PROPIETARI DE LA WEB, sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre EL PROPIETARI DE LA WEB i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part del PROPIETARI DE LA WEB dels seus continguts o serveis.

EL PROPIETARI DE LA WEB no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

 

4.1. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

EL PROPIETARI DE LA WEB exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 1. a) La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
 2. b) La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 3. c) L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera d’exemple, EL PROPIETARI DE LA WEB no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, EL PROPIETARI DE LA WEB declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. EL PROPIETARI DE LA WEB no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. EL PROPIETARI DE LA WEB no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

 

4.2. PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació al PROPIETARI DE LA WEB identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

 

4.3. PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

 

 1. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE RECOLLIDA DE DADES A LA WEB

A ELISABET RIBALTA CASTILLO (des d’ara GRANMA) treballem per garantir la privacitat en el tractament de les seves dades personals. Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat per informar clarament de com recollim, utilitzem i custodiem les dades de les persones que contacten amb la nostra empresa:

 • Responsable del tractament
 • Finalitats del tractament de dades
 • Període de conservació de dades
 • Legitimació per al tractament de dades
 • Comunicació de dades
 • Transferències internacionals de dades
 • Els seus drets
 • Obtenció de les seves dades.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Raó social:                            ELISABET RIBALTA CASTILLO

Nom comercial:                 GRANMA

NIF:                                            41548630-G

Adreça postal:                    C/ Pic de Peguera nº11 – Edifici Giroemprèn , despatx A1.12a – 17003 Girona (Girona)

Telèfon:                                 +34 644 367 544

Correu electrònic:           info@granma.cat

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A GRANMA el tractament de dades es realitza amb les següents finalitats, en funció del motiu pel qual ens els hagi facilitat:

 1. Gestionar dades facilitades directament pel propi interessat, tant a nivell particular com a professional per informar dels nostres productes i serveis, donar resposta a la seva sol·licitud, petició o consulta i fer un seguiment posterior.
 2. Gestionar, les dades proporcionades pel client en el moment de contractar els nostres serveis, a nivell organitzatiu, comptable, fiscal i administratiu, així com per informar sobre serveis, esdeveniments i notícies relacionades amb la nostra activitat professional que puguin ser del seu interès.
 3. Gestionar les dades particulars o professionals de l’USUARI per la seva participació en els diferents esdeveniments o activitats que organitzem i ens hagin autoritzat per informar sobre altres activitats o esdeveniments que puguem organitzar en relació amb projectes o serveis que puguin ser del seu interès.
 4. Realitzar, si és el cas, el perfil d’usuari per oferir-li els nostres productes i serveis.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

 • Les dades per a la gestió de la relació amb el client i la facturació i cobrament dels serveis seran conservades durant tot el temps en què el contracte estigui vigent. Un cop finalitzada aquesta relació, si és el cas, les dades podran ser conservades durant el temps exigit per la legislació aplicable i fins que prescriguin les eventuals responsabilitats derivades del contracte.
 • Les dades relatives a publicacions de comentaris sobre els nostres productes es mantindran durant la vigència i publicitat dels productes o serveis als quals fan referència, llevat que s’expressi el seu desig que siguin eliminats en qualsevol moment.
 • Les dades per a la participació en esdeveniments i activitats es conservaran durant el temps que durin els mateixos, per gestionar el seu desenvolupament i, després, fins que prescriguin les possibles responsabilitats derivades de la seva realització.
 • Les dades per a l’enviament de comunicacions comercials i elaboració de perfils comercials dels nostres productes o serveis seran conservats indefinidament fins que, si és el cas, ens manifestin la seva voluntat de suprimir-los.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

 • La base legal per al tractament de les seves dades de les finalitats 1 a 3 és l’execució contractual de la prestació del servei corresponent.
 • L’oferta prospectiva de productes i serveis a clients té com a base la satisfacció de l’interès legítim empresarial consistent en poder oferir als nostres clients la contractació d’altres productes o serveis i aconseguir així la seva fidelització. Aquest interès legítim es reconeix per la normativa legal aplicable (Reglament General de Protecció de Dades), que permet expressament el tractament de dades personals sobre aquesta base legal amb fins de màrqueting directe.

 

No obstant això, li recordem que té dret a oposar-se a aquest tractament de les seves dades, i pot fer-ho per qualsevol dels mitjans descrits en aquesta Política.

 • La base de l’enviament de comunicacions comercials a usuaris no clients és el consentiment de l´interessat que s’ha sol·licitat, i pot ser revocat en qualsevol moment. La retirada d’aquest consentiment no afectarà en cap cas a l’execució del contracte, però els tractaments de dades amb aquesta finalitat efectuats amb anterioritat no perdran la seva licitud pel fet que el consentiment s’hagi revocat.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es cediran dades a tercers excepte a:

 • A les entitats financeres a través de les quals s’articuli la gestió de cobraments i pagaments.
 • A les administracions públiques competents, en els casos que preveu la Llei i per als fins en ella definits.

 

Transferències de dades a tercers països?

No es realitzen transferències internacionals de dades.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

 • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en GRANMA estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
 • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si és el cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als que van ser recollides.
 • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o el seu portabilitat, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, GRANMA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

 • Per correu electrònic adjuntant còpia del seu DNI a: info@granma.cat.
 • Per correu postal: C/ Pic de Peguera nº11 – Edifici Giroemprèn , despatx A1.12a – 17003 Girona (Girona) , adjuntant fotocopia del seu DNI.
 • A l’adreça de correu electrònic i correu postal indicada, li oferirem els formularis corresponents per a exercitar materialment aquests drets.
 • Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el seu consentiment previ a la seva retirada.
 • En el cas que consideri vulnerats els seus drets per que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

 

 

Com hem obtingut les seves dades?

 • Les dades personals que tractem a GRANMA procedeixen dels propis interessats o el seu representant legal.
 • Us recordem que no hauria de proporcionar dades de tercers llevat que tingui permís per fer-ho i que prèviament ha estat informat.
 • No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelen l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o quina és l’orientació sexual d’una persona física).

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE RECOLLIDA DE CURRICULUMS

Informació addicional al document de recepció de currículums.

Qui és responsable de la tramitació de les seves dades?

Identitat:                               ELISABET RIBALTA CASTILLO

NIF:                                           41548630-G

Nom comercial:                GRANMA

Adreça:                                   CARRER PIC DE PEGUERA, 11 – EDIFICI GIROEMPRÈN – DESPATX A1.12ª – 17003 GIRONA (GIRONA)

Telèfon:                                  (+ 34) 644 367 544

E-mail:                                    info@granma.cat

Tractem finalitat dades personals?

A GRANMA, tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de procedir a la gestió dels processos de selecció de personal.

Quant de temps conservarem les seves dades?

Es conservaran les dades durant el període màxim d’un any.

Quina és el legitimació per al tractament de les seves dades?

La legitimació per al tractament de les dades:

RGPD: 6.1. a) La persona interessada va donar el seu consentiment pel tractament de les seves dades personals a un o varis fins específics.

RGPD: 6.1. b) El tractament és necessari per a la realització d’un contracte al qual la persona interessada és part o per l’aplicació a petició de mesures precontractuals.

RGPD: 6.1. c) El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.

Reglament General de Protecció de Dades i la resta de la legislació vigent relativa a la normativa de protecció de dades.

Reial Decret Legislatiu 2/2015, 23 d’octubre, que aprova el text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors.

Destinataris als quals comunicar les seves dades?

Les dades no seran cedides a tercers, llevat a:

–        Distribuïdors o agents per gestionar el procés de selecció de personal.

–        A empreses externes especialitzada en processos de selecció de personal.

–        Obligació legal.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països .

Quins són els seus drets quan ens faciliteu les vostres dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir la confirmació sobre si en GRANMA són el tractament de dades personals que la concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva eliminació quan, entre d’altres raons, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les dades, en aquest cas només es conservaran a ells per a l’exercici o la defensa de les reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les dades. En aquest cas, ENRIC FERRER FILL, S.A. deixarà de tractar les dades, excepte per raons legítimes i convincents, o exercici o la defensa de les reclamacions.

Materialment es podrà exercir els drets de la següent manera:

–        Per correu electrònic adjuntant fotocòpia del seu DNI a: info@granma.cat.

–        Per correu, adjuntant còpia del seu DNI a: Carrer Pic de Peguera, 11 – Edifici Giroemprèn – Despatx A1.12a – 17003 Girona (Girona).

–        A l’adreça de correu electrònic i/o adreça postal indicades li proporcionarem els formularis apropiades per poder exercitar materialment aquests drets.

Si ha donat el seu consentiment per a qualsevol propòsit concret, té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment, sense afectar la legalitat del tractament basat en el previ a la seva retirada.

En el cas de que senti vulnerats els seus drets respecte a la protecció de les dades personals, sobretot quan això no va poder obtenir la satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una queixa amb l’autoritat de Control de Protecció de dades competents a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Com pot hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que ens tractem en GRANMA procedeixen de la persona interessada.

Política de cookies

Què és una cookie?

Una cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir l’Usuari a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

 

Quins tipus de cookies hi ha?

Hi ha diversos tipus de cookies en funció de diferents criteris:

En funció del temps que romanen activades:

 • Cookies de sessió. Són un tipus de cookies dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web.
 • Cookies permanents: Són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta.

En funció de la titularitat:

 • Cookies pròpies. Són les que pertanyen a GRANMA
 • Cookies de tercers. Són aquelles la titularitat és d’un tercer, diferent de GRANMA, que serà qui tracti la informació recollida.

En funció de la seva finalitat:

 • Cookies tècniques i / o de personalització. Són aquelles que serveixen per millorar el servei, localitzar incidències, reconèixer a l’usuari, etc.
 • Cookies d’anàlisi i / o de publicitat. Són aquelles que serveixen per analitzar informació sobre la navegació i oferir publicitat, sigui genèrica o personalitzada.

 

Quins tipus de cookies són més habituals?

TÈCNIQUES: Són cookies PRÒPIES, de sessió, d’identificació, de configuració i de registre, estrictament necessàries per a la identificació de l’usuari i per a la prestació dels serveis sol·licitats per l’usuari. La informació obtinguda a través de les mateixes és tractada únicament per GRANMA

D’ANÀLISI: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

DE PUBLICITAT: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que es poguessin incloure a la nostra pàgina web i / o emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació a internet i mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

 

Per què serveix una cookie?

Les cookies s’utilitzen per poder oferir-serveis i / o publicitat personalitzats, per analitzar el funcionament del sistema, reconèixer quan accedeix com a usuari, localitzar incidències i problemes que puguin sorgir i solucionar en el menor termini possible, així com analitzar i mesurar l’ús i activitat de la pàgina web.

 

Es necessita el meu consentiment per implantar una cookie?

No cal el consentiment per a la instal·lació de cookies tècniques o les que siguin estrictament necessàries per a la prestació d’un servei de la societat de la informació expressament sol·licitat pel destinatari.

Per a la resta, sí que es necessita el consentiment de l’interessat que es pot sol·licitar per diferents vies. En el cas de GRANMA, s’entendrà atorgat si Vostè segueix utilitzant la pàgina web, sense perjudici que en qualsevol moment podrà revocar-i desactivar les cookies.

 

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

Cookies tècniques: Són aquelles creades i gestionades únicament per nosaltres, i permeten a l’usuari la navegació a través de la nostra pàgina web i la utilització de les diferents opcions com, per exemple, identificar la sessió, personalitzar informació o accedir a zones d’accés restringit.

El lloc web de GRANMA, utilitza (o pot utilitzar) Google Analytics, una eina d’analítica web desenvolupada per Google, que ajuda els propietaris de llocs web a mesurar com interactuen els usuaris amb el contingut del lloc. Per la prestació de aquests serveis, Google Analytics utilitzen cookies que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP del usuari que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats a la web Google.com.

Per a més informació veure:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

El domini web www.granma.cat utilitza els següents tipus de cookies:

Nom de la cookie Finalitat Expira
_utma Aquest nombre generat aleatòriament és utilitzat per determinar els visitants únics al nostre lloc web. 2 anys
_utmz Aquest és un nombre generat aleatòriament per saber la informació sobre com es va assolir el lloc (per exemple, directa o via enllaç, cerca orgànica o recerca de pagament). 6 mesos
Cookie Cookie tècnica.   Emmagatzema informació sobre l’acceptació de la política de cookies de la web. 2 anys
PHPSESSID La seva finalitat és la de controlar la sessió de l’usuari. Necessàries per la navegació i el bon funcionament de la pàgina web. Al tancar la sessió
Pll_language Aquesta cookie està associada al complement Polylang per a llocs web amb WordPress. emmagatzema una preferència d’idioma per al visitant per donar suport a llocs web multilingües. Quan s’estableix com a cookies persistents o amb la vida útil predeterminada d’1 any, s’ha de considerar Funcional en lloc de estrictament necessari.

 

L’objectiu principal d’aquesta cookie és: Funcionalitat

1 any
wfvt_1191802185 Cookie que protegeix el lloc web contra atacs. 30 minuts
wordfence_verifiedHuman Cookie que ofereix seguretat per navegar a la pàgina web. Al tancar la sessió

 

Com desactivar cookies?

Pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE INSTAGRAM

T’agraïm que segueixis la nostra pàgina a INSTAGRAM, des de la qual et informarem adequadament dels nostres productes i serveis.

Com la nostra entitat té un clar compromís amb el valor de la protecció de dades, el primer i més important és explicar-te les conseqüències que continuïs la teva navegació i indiquis que t’agrada aquesta pàgina:

 • Tractarem les teves dades personals, per gestionar el llistat de persones a les que els agrada la nostra pàgina de INSTAGRAM.
 • Rebràs informació relacionada amb esdeveniments, activitats i promocions de la nostra entitat, sempre a través de INSTAGRAM.

Fora d’aquests supòsits no utilitzarem les teves dades per a finalitats diferents de les anteriorment indicades.

Quant vulguis deixar de seguir-nos, l’únic que hauràs de fer és clic al botó “Ja no m’agrada” de la nostra pàgina de INSTAGRAM.

Qualsevol dada que vulguis modificar en el compte de INSTAGRAM, has de fer-ho a la part de “Configuració” de la pròpia Xarxa Social.

De qualsevol manera, si vols conèixer la nostra política de privacitat o com poder exercir els teus drets d’accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tens tota la informació addicional a la web: www.granma.com.

 

DECLARACIO DE PROPIETAT I AUTORIA DE INSTAGRAM

EL PROPIETARI DE LA PÀGINA DE INSTAGRAM, en compliment de la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic , l’informa de que:

 • La seva denominació social és : ELISABET RIBALTA CASTILLO
 • El seu nom comercial és: GRANMA
 • El seu CIF es: 41548630-G
 • El seu domicili social està a: Carrer Pic de Peguera, 11; Edifici Giroemprèn; Despatx A1.12a – 17003 Girona (Girona)

Per comunicar-se amb nosaltres , posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació :

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE FACEBOOK

T’agraïm que segueixis la nostra pàgina a Facebook, des de la qual et informarem adequadament dels nostres productes i serveis.

Com la nostra entitat té un clar compromís amb el valor de la protecció de dades, el primer i més important és explicar-te les conseqüències que continuïs la teva navegació i indiquis que t’agrada aquesta pàgina:

 • Tractarem les teves dades personals, per gestionar el llistat de persones a les que els agrada la nostra pàgina de Facebook.
 • Rebràs informació relacionada amb esdeveniments, activitats i promocions de la nostra entitat, sempre a través de Facebook.

Fora d’aquests supòsits no utilitzarem les teves dades per a finalitats diferents de les anteriorment indicades.

Quant vulguis deixar de seguir-nos, l’únic que hauràs de fer és clic al botó “Ja no m’agrada” de la nostra pàgina de Facebook.

Qualsevol dada que vulguis modificar en el compte de Facebook, has de fer-ho a la part de “Configuració” de la pròpia Xarxa Social.

De qualsevol manera, si vols conèixer la nostra política de privacitat o com poder exercir els teus drets d’accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tens tota la informació addicional a la web: www.granma.com.

 

DECLARACIO DE PROPIETAT I AUTORIA DE FACEBOOK

EL PROPIETARI DE LA PÀGINA DE FACEBOOK, en compliment de la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic , l’informa de que:

 • La seva denominació social és : ELISABET RIBALTA CASTILLO
 • El seu nom comercial és: GRANMA
 • El seu CIF es: 41548630-G
 • El seu domicili social està a: Carrer Pic de Peguera, 11; Edifici Giroemprèn; Despatx A1.12a – 17003 Girona (Girona)

Per comunicar-se amb nosaltres , posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació :