Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Rutlla 45 – 17002 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Avís legal

AVÍS LEGAL

0 . OBJECTE I ACCEPTACIÓ

El present avís legal regula l’ ús del lloc web www.granma.cat (en endavant, LA WEB), del qual és titular ELISABET RIBALTA CASTILLO, (en endavant, EL PROPIETARI DE LA WEB) .

La navegació pel lloc web del PROPIETARI DE LA WEB atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions .

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis , la bona fe, l’ordre públic , els usos del tràfic i el present Avís Legal. El usuari respondrà davant EL PROPIETARI DE LA WEB o davant de tercers , de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència del incompliment d’aquesta obligació.

1 . IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIONS

EL PROPIETARI DE LA WEB, en compliment de la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic , l’informa de que:

La seva denominació social és : ELISABET RIBALTA CASTILLO

El seu nom comercial és: GRANMA

El seu CIF es: 41.548.630-G.

El seu domicili social està a: Centre d’empreses la Maret – c/. Rutlla 45 – 17002 Girona (Girona)

Per comunicar-se amb nosaltres , posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació :

Tfno: 644 367 544

Email : info@granma.cat

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i EL PROPIETARI DE LA WEB es consideraran eficaços , a tots els efectes , quan es realitzin a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment .

2 . CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït , no obstant això, EL PROPIETARI DE LA WEB condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ emplenament del corresponent formulari .

L’usuari garanteix l’ autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui al PROPIETARI DE LA WEB i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’ EL PROPIETARI DE LA WEB i a no utilitzar per , entre d’altres:

a ) Difondre continguts , delictius , violents , pornogràfics , racistes , xenòfob , ofensius , d’apologia del terrorisme o, en general , contraris a la llei o a l’ordre públic .

b ) Introduir en la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar , malmetre, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics , dades o sistemes físics i lògics d’ EL PROPIETARI DE LA WEB o de terceres persones , així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals EL PROPIETARI DE LA WEB presta els seus serveis.

c ) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics del PROPIETARI DE LA WEB o de tercers i , si s’escau , extreure informació .

d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació d’ EL PROPIETARI DE LA WEB o de tercers .

e) Suplantar la identitat d’un altre usuari , de les administracions públiques o d’un tercer.

f ) Reproduir , copiar , distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament , transformar o modificar els continguts , llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g ) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi prèvia sol · licitud o consentiment .

Tots els continguts del lloc web , com ara textos , fotografies , gràfics , imatges , icones , tecnologia , programari, així com el seu disseny gràfic i codis font , constitueixen una obra la propietat pertany al PROPIETARI DE LA WEB, sense que puguin entendre cedits a l’ usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’ estrictament necessari per al correcte ús del web .

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar , si escau , còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers , ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes , ni siguin objecte de cap tipus d’explotació .

Així mateix, totes les marques , noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat del PROPIETARI DE LA WEB , sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’ usuari dret sobre els mateixos .

La distribució , modificació , cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits .

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre EL PROPIETARI DE LA WEB i el propietari del lloc web a la que s’estableixi , ni l’acceptació i aprovació per part del PROPIETARI DE LA WEB dels seus continguts o serveis . Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament han de demanar autorització per escrit al PROPIETARI DE LA WEB . En tot cas , l’hiperenllaç únicament permetrà l’ accés a la home -page o pàgina d’inici del nostre lloc web , així mateix haurà abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses , inexactes o incorrectes sobre EL PROPIETARI DE LA WEB , o incloure continguts il·lícits , contraris a les bons costums i l’ordre públic .

EL PROPIETARI DE LA WEB no es responsabilitza de l’ ús que cada usuari li doni a els materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos .

3 . EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa , sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts , ni la seva exhaustivitat , correcció , vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic .

EL PROPIETARI DE LA WEB exclou , fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a ) La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat , exactitud , exhaustivitat i / o actualitat dels continguts , així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos , difosos , emmagatzemats , posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen .

b ) La presència de virus o d’ altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics , documents electrònics o dades dels usuaris .

c) L’ incompliment de les lleis , la bona fe, l’ordre públic , els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular , i a tall d’exemple , EL PROPIETARI DE LA WEB no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial , secrets empresarials , drets a l’honor , a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge , així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita .

Així mateix , EL PROPIETARI DE LA WEB declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster . La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’ existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web . EL PROPIETARI DE LA WEB no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat els llocs enllaçats , ni suggereix , convida o recomana la visita als mateixos , de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut . EL PROPIETARI DE LA WEB no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers .

4 . PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web , haurà d’enviar una notificació al PROPIETARI DE LA WEB identificant-se degudament , especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada a la notificació és exacta .

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi al lloc web del PROPIETARI DE LA WEB , serà d’aplicació la legislació espanyola , sent competents els Jutjats i Tribunals de GIRONA ( Espanya ) .

5 . PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis , normatives , plans , disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques , que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

6 . POLÍTICA DE PRIVACITAT DE RECOLLIDA DE DADES A LA WEB

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal ( LOPD ), el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del qual és responsable ELISABET RIBALTA CASTILLO que ha estat degudament inscrit en l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d’informar sobre els productes i serveis sol·licitats.

L’informem també sobre els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir adjuntant copia del seu DNI, al domicili social de ELISABET RIBALTA CASTILLO, situat a GRANMA – Centre d’empreses La Maret – C/ Rutlla 45 – 17002 Girona ( Girona ) o a l’adreça de correu electrònic info@granma.cat

7 . POLÍTICA DE PRIVACITAT DE RECOLLIDA DE CURRICULUMS

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal ( LOPD ), el sol·licitant / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del qual és responsable ELISABET RIBALTA CASTILLO que ha estat degudament inscrit en l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades amb l’única finalitat de realitzar els processos de selecció de personal de l’empresa.

Així mateix, dona el seu consentiment per la cessió de les seves dades a empreses especialitzades que, donat el cas, hagin de realitzar el procés de selecció de personal.

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el termini d’un any a partir de la recepció de la seva sol·licitud.

L’informem també sobre els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir adjuntant copia del seu DNI, al domicili social de ELISABET RIBALTA CASTILLO, situat a GRANMA – Centre d’empreses La Maret – c/ Rutlla 45 – 17002 Girona ( Girona ) o a l’adreça de correu electrònic info@granma.cat.

POLÍTICA DE COOKIES

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. A continuació, trobarà informació sobre que són les cookies, quin tipus de cookies utilitza aquesta pàgina, com pot desactivar les cookies en el seu navegador i com desactivar específicament la instal·lació de cookies de tercers. Si no troba la informació específica que està buscant, si us plau envií un correu a info@granma.cat.

Què són les cookies?

Les cookies són útils per diversos motius. Des d’un punt de vista tècnic, permeten que les pàgines web funcionin de forma més àgil i adaptada a les seves preferències, com per exemple emmagatzemar el seu idioma o la moneda del seu país. A més, ajuden als responsables dels llocs web a millorar els serveis que ofereixen, gràcies a la informació estadística que recullen a través d’elles i serveixen per fer més eficient la publicitat que li podem mostrar.

Quin ús li donem als diferents tipus de cookies?

Cookies de sessió: Les cookies de sessió son aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren al finalitzar.
Cookies persistents: Aquestes cookies queden emmagatzemades al terminal de l’usuari, per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.
Cookies pròpies: Són cookies creades pel lloc web i que només pot llegir la pròpia pàgina. Per exemple: cookies tècniques per la càrrega d’imatges, cookies de personalització de paràmetres de la web, cookies d’anàlisis de tràfic, etc.
Cookies de tercers: Són cookies creades per tercers i que utilitzem per diferents serveis (per ex. Anàlisis del lloc web o publicitat)
Segons la seva finalitat:
Cookies tècniques: Les cookies tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d’opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.
Cookies de personalització: Aquestes cookies permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
Cookies analítiques: Les cookies analítiques són les utilitzades pel nostre portal web, per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris del mateix per tal de millorar l’oferta de productes i serveis. Per exemple, mitjançant una cookie analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, quin és el producte de més acceptació, etc.
Cookies publicitàries: Les cookies publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris en base a criteris concrets. Per exemple la freqüència d’accés, el contingut editat, etc.Les cookies de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació del comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l’usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

Quines cookies utilitzem en el nostre lloc web?

A continuació, es detallen les cookies que utilitzem en el nostre lloc web: _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, PHPSESSID, pll_language, wfvt i wordfence_verfiedHuman.

Com puc canviar la configuració de les cookies?

Configuració de cookies de Internet Explorer

Configuració de cookies de Firefox

Configuració de cookies de Google Chrome

Configuració de cookies de Safari

Configuració de cookies Flash

Si desitja no permetre emmagatzemar ningun tipus de dada de Flash Player, deseleccioni les caselles “Permetre que el contingut de Flash emmagatzemi informació en el equip” i “Emmagatzemar els components comuns de Flash per a reduir els temps de descàrrega”. Si desitja limitar la quantitat de dades recollides per les aplicacions flash llisqui l’indicador de la barra del panell de configuració global d’emmagatzematge en la posició que desitgi.

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com Konqueror, Aora, Flock, etc. Per a evitar aquests desajustaments, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment en el menú d’ “Opcions” a la secció de “Privacitat”. (Si us plau, consulti l’ajuda del seu navegador per a més informació).