Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

2019_06_13

AVIS I NÉTS, LA MILLOR COMBINACIÓ

Està demostrat que la combinació dels avis amb els seus néts provoca beneficis ambdues parts, ja que uns són els protectors i els altres estan plens de vida.

Els nens rejoveneixen als seus avis, fent-los més actius i aportant-los felicitat, ja que es tornen a sentir necessaris i ocupats. Els nens veuen els seus avis com els protectors que els hi donen un amor diferent del donat pels seus pares. Els progenitors no tenen tot el temps que tenen els avis per dedicar als seus fills, ja que en molts casos la feina ocupa gran part de les hores del dia.

A continuació, us presentem un recull dels avantatges a tenir en compte:

  • Per la gent gran: Aconsegueix un benefici a un nivell mental, ja que pot evitar possibles depressions, ansietats, entre altres. Provoca, que tinguin la ment activa, de manera que els permet intercanviar coneixements, experiències i històries del passat. A part de tots aquests avantatges, els hi dóna una seguretat, ja que se senten útils a l’hora de cuidar als nets.
  • Els nets: En passar tant de temps una persona gran els hi provoca un augment de la seva autoestima, ja que en relacionar-se amb ells són respectats i adorats. A més a més, augmenta les relacions familiars, personals i d’amistat.

Aquests són alguns dels beneficis que aporta la relació entre avis i néts, però no hem d’oblidar que no és una obligació per la gent gran cuidar els nens cada dia. Si no que es tracta que els avis ajudin en la criança dels seus néts de forma voluntària i per plaer personal.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.