Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

app-gent-gran

Apps per a persones grans

Actualment l’ús dels telèfons mòbils s’estén cada cop més entre les persones majors de 65 anys. A més, aquest tipus de dispositius ja no els hi genera rebuig sinó que els hi resulta atractiu. La relació de la gent gran amb els smartphones és cada cop més fluida, fins al punt de parlar per missatgeria instantània, comprar per Internet o consumir contingut multimèdia.

Aquesta tendència ha generat la creació de moltes aplicacions per gent gran destinades a facilitar l’ús dels mòbils i la seva vida en general (controlar les seves cites mèdiques, orientar-se per GPS, estar informats, etc.).

  • Help Launcher, Big Launcher i Wizer: Aquestes aplicacions augmenten la mida de les icones, lletres i altres botons. Són ideals per les persones amb dificultats en la vista.
  • Swiftkey: Aplicació per facilitar l’escriptura, La seva prestació principal és engrandir les tecles, la predicció automàtica de paraules i el corrector.
  • Ultimate Volume Booster: Permet apujar el volum del dispositiu per sobre del seu límit habitual. És ideal per persones amb carències auditives però segons quina ocasió es recomana que utilitzin la vibració del propi telèfon.
  • Simple Senior Phone: Genera accessos directes bàsics (trucades, Internet, Whatsapp,…). Conté l’opció “SOS” i “LOCATE” per a situacions d’emergència.
  • Medisafe y MyTherapy: Destinades a la gestió de la medicació (horari, dosis, repeticions, etc.).
  • Life 360 y bSafe: Aplicació per orientar-se i avisar als familiars en cas de pèrdua.
  • Neuronation y Braingames: Proposen reptes i jocs senzills per estimular la ment.
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.