Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

Blog

FOTO

Animals de companyia: Els millors amics de la gent gran

Conviure amb un animal a casa aporta múltiples beneficis, però encara més n’aporta en el cas de les persones grans. Els anima a ser més optimistes, a sentir-se útils, a tenir una vida més activa i sobretot a oblidar-se de la soledat.

No obstant, cada animal és diferent, per tant, hem de saber quin és l’apropiat per a cada situació. Per exemple, en el cas d’un cadell de gos, no és aconsellable per a persones grans, ja que aquest és molt actiu i serà difícil seguir-li el ritme, necessitarà més atenció i una educació estricta. En canvi, un gos de més edat serà més tranquil i de més fàcil adaptació.

A continuació, ús deixem una sèrie de beneficis, extrets de diferents estudis, que aporten els animals a casa:

  • Ens obliguen a fer activitat física: Haver de cuidar l’animal cada dia, provoca que hem d’estar actius durant el dia. En el cas concret d’un gos, s’ha de treure a passeig i a més a més ens serveix per relacionar-nos.
  • Ens proporcionen autoestima: Els animals accepten a tota mena de persones, sense menyspreus. A més a més, ens aporten contacte físic i estima.
  • Ens donen companyia: Al cap d’un temps, els animals passen a ser un més de la família i ens acompanyen en cada moment.
  • Suposen una responsabilitat: Cuidar la mascota, ens aporta la satisfacció de sentir-nos útils al saber que algú ens necessita.
  • Estimula la nostra memòria: Recordar-nos de donar-los menjar, passejar-los, netejar-los,… etc. Són petites rutines que activen la nostra memòria.
  • Ens ajuden a relaxar: La relació que desenvolupem amb els animals fa que ens entretinguem i que deixem anar les nostres emocions.

Aquests són alguns dels múltiples beneficis que aporten els animals a les persones. Hem de ser conscients que els animals suposen tant un cost econòmic com una dedicació diària. És per això, si l’amo no podrà realitzar totes les tasques necessàries que requereix l’animal, el millor és no tenir-ne.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.