Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

ELS NOSTRES SERVEIS

CUIDADORS

Tenim el cuidador adient per a persones grans.RRHH especialitzats en cuidadors/es interns i per hores.

Tràmits corresponents amb l'Administració.

Atenció personalitzada a les famílies.

Garantia i opcions pel client.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

C/ Pic de Peguera 11 – 17003 Girona

972 903 907
644 367 544
info@granma.cat
www.granma.cat

Per demanar informació presencial cal demanar cita prèvia

A qui ens dirigim

Granma

Quan parlem de persones d’avançada edat no parlem només d’un número o un col·lectiu, parlem dels nostres pares i mares, avis i àvies. Persones de la nostra família que mereixen el màxim respecte, dignitat i cures per part nostre. És indispensable, per tant, comptar amb professionals qualificats a l’hora de posar els nostres familiars en mans alienes. A GRANMA no escatimem recursos per trobar el Cuidador més eficient pel seu cas.

El nostre punt fort es troba en el procés de selecció. Comptem amb la nostra pròpia borsa de treball, un recurs ràpid per trobar el candidat o candidata adient. Es passen diferents entrevistes, on s’estudia detingudament tant la formació i experiència com la personalitat i la vocació.

Només seleccionem treballadors en els quals confiaríem la nostra pròpia família. Treballadors formats, amb experiència, amables, educats, amb vocació i per sobre de tot, amb sentit comú.

En moltes ocasions, l’avi o àvia no accepta el fet de necessitar ajuda en tasques tan quotidianes com la feina de la casa, la higiene personal o fer-se càrrec d’anar a comprar. Per això mateix, el professional que se’ls hi proporcionarà estarà preparat per assolir la difícil tasca d’adaptació a la llar, per aconseguir, a poc a poc, la seva confiança. A més, des de l’empresa tenim molta cura del “com es diuen les coses”, explicant en què consisteix la selecció, el contracte i l’alta a la Seguretat Social. Treballem perquè la família no tingui mai cap mena de dubte.